عناب میوهای است که خواص بسیار زیادی دارد. این میوه دارای خواص ضدسرطان بوده و سرشار از مواد معدنی و ویتامینهای متنوع است.
طب سنتی ایرانی، عناب را چاقکننده و مقوی معده و کبد میداند.
فلاونوئیدها، کاروتن، بتاتوکوفرول و آنتوسیانینها نیز به طور سرشار در عصاره عناب وجود دارد. همچنین این میوه غنی از مادهای به نام تانن است که دارای خواص ضدالتهابی بوده و به لخته شدن خون کمک میکند.
اگر بخواهید بیشتر بدانید، خواص عصاره عناب به همان اندازه خواص عناب تازه است که باعث تقویت دیواره داخلی معده و روده میشود.
مصرف دمنوش عناب میتواند منجر به یک خواب آرام و عمیق شود.
عناب برای افراد سردمزاج، نفخآور است. افراد سردمزاج میتوانند عناب را با مویز بخورند.
اگر بخواهیم شکل خشک شده این میوه را با عناب تازه مقایسه کنیم، مردم بیشتر این نوع را مصرف و از آن برای مصارف آشپزی استفاده میکنند. از جمله خواص عناب خشک باید به کالری بالای آن اشاره کنیم.
◄ توصیه میشود برای مصرف مکمل عناب از اندازههای کم، شروع و در فواصل مشخص مقدار را بیشتر کنید.
خواصی که این میوه دوست داشتنی دارد به خاصیت چای عناب چیست دلیل بالا بودن میزان آنتی اکسیدان آن است.
عناب همچنین دندانها را در برابر پوسیدگی مقاوم میسازد. چای عناب دارای ماده ضد سرطانی است و همچنین باعث ترمیم بافتهای آسیب دیده و تقویت عضلات میشود.
از عناب میتوان به روشهای مختلف استفاده کرد: آبنباتهای طعمدار، بهصورت شربت، بهصورت طعمدهنده و اسانس درون انواع چای و دمنوش و کیک و.
فیبر موجود در عناب باعث بهبود دستگاه گوارش و هضم غذا میگردد. همچنین ساپونینهای موجود در این میوه نیز باعث بهبود حرکت غذا داخل روده میشود و سرعت و کیفیت جذب غذای شما را به حدقابل توجهی افزایش میدهد.
مصرف عناب در حد اعتدال میتواند در این زمینه کمک کننده باشد.
پیشنهاد میشود به مطلب نوشته شده از غفاری دایت که در آن به، خواص دانه چیا پرداخته ایم و به شما میگوییم که چگونه با دانه چیا لاغر شویم؟ مراجعه نمایید.